Bedrijfsongeval

Letsel­schade

Bedrijfsongeval

Het komt vaker voor dan u denkt, bedrijfsongevallen. Denk bijvoorbeeld aan een schilder die van een ladder valt of aan een automonteur die met zijn hand tussen de draaiende delen komt.

Letselschade

De meeste van die gevallen lijken ongelukjes. Toch kunnen deze grote gevolgen hebben, bijvoorbeeld omdat u een tijd niet kunt werken als gevolg van het ongeval. Wist u dat uw werkgever en in sommige gevallen ook uw opdrachtgever zorg moet dragen voor uw veiligheid?

Lijdt u schade tijdens de uitvoering van uw werkzaamheden dan is de werkgever hier vaak voor verantwoordelijk. De werkgever moet namelijk zorgdragen voor een veilige werkplek. De gevolgen van een bedrijfsongeval kunnen zeer ernstig zijn. Zo kunt u arbeidsongeschikt raken en daardoor financieel nadeel lijden. Dit zal dan ook een van de grootste schadeposten zijn. Het is natuurlijk niet prettig om uw huidige werkgever aan te moeten spreken, maar vaak is uw werkgever verzekerd voor dergelijke aansprakelijkheid.

TEN Advocaten kan u helpen bij het verhalen van de schade bij uw werkgever. Wij nemen het dossier voor u uit handen en zorgen voor de communicatie met de aansprakelijke partij.

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.