Review policy

Review policy

Wilt u uw ervaring delen?

Wij zijn altijd benieuwd naar de ervaring van onze cliënten. Wel is het natuurlijk van belang dat een clientreview alleen wordt gegeven, als er ook daadwerkelijk een intake- of belangenbehartiging heeft plaatsgevonden via TEN Advocaten.

Iedereen die ook daadwerkelijk cliënt bij ons is, nodigen wij dan ook van harte uit om zijn ervaring te delen. Bent u geen cliënt bij ons? Dan is enkel een mening over ons delen, daarmee automatisch onvoldoende.

Een review wordt samen met uw naam gepubliceerd op de daarvoor bestemde platformen, waarbij KlantenVertellen voor ons de belangrijkste partner is. Een cliëntreview dient aan de onderstaande voorwaarden te voldoen:

U mag een cliëntreview schrijven voor TEN Advocaten wanneer:
– u een intake gesprek heeft gehad;
– TEN Advocaten uw belangen behartigt op grond van een opdrachtovereenkomst.

Wees er zeker van dat de opgegeven (persoons)gegevens die zijn ingevoerd, actueel en correct zijn. Uw ingegeven naam en e-mailadres zijn uitsluitend door uzelf geplaatst.

De inhoud van de review
U bent aansprakelijk voor de inhoud van de review en kunt garanderen dat:

  1. De inhoud daarvan niet vals, bedrieglijk, frauduleus of op andere wijze onrechtmatig en/of in strijd met de wet is;
  2. U met de review anderen (waaronder het bedrijf waarover u de review geeft) niet onheus bejegent, bijvoorbeeld door het plaatsen van discriminerende, aanstootgevende of beledigende teksten;
  3. De review enkel gebaseerd is op uw eigen ervaring met TEN Advocaten;
  4. Uw beoordeling niet bedoeld is als reactie op andere beoordelingen;
  5. De beoordeling geen persoonsgegevens of andere beschrijvingen bevat die te herleiden zijn tot een persoon.

Onze partners en platformen
Zelf bewaren wij geen reviews op ons eigen kanaal. Wij nodigen u uit om een review te plaatsen op KlantenVertellen. De reviews die op onze website staan worden rechtstreeks vanaf KlantenVertellen gehaald en gepubliceerd. Voor de volledigheid, alle reviews worden hier op transparante wijze getoond. Voor meer informatie over de richtlijnen en regels die KlantenVertellen toepast, verwijzen wij u graag naar hun website.

Uiteraard kunt u ook op andere externe websites uw ervaring delen. Wij benadrukken bij deze, dat wij – ook hier – geen invloed hebben op de wijze waarop er met reviews wordt omgegaan. Daarvoor verwijzen we u naar desbetreffende review policy of helpcentrum.