Advocatenkantoor Oss

advocatenkantoor Oss

ADVOCATENKANTOOR

Oss

TEN Advocaten (een samenvoeging van Van Ewijk Advocaten Mediators en LMR Advocaten) weet al jaren de weg in Oss. Vele bedrijven en particulieren hebben we succesvol bijgestaan met juridisch advies of in gerechtelijke procedures. Ons team in advocatenkantoor Oss beschikt over brede juridische kennis en we doen niets liever dan voor u snel het best mogelijke resultaat bereiken. Wij denken in oplossingen en geloven niet in procederen om het procederen. Vanuit Den Bosch, Waalwijk en Oss staan we u bij op allerlei rechtsgebieden. Of uw situatie nu zakelijk of privé van aard is, TEN gaat altijd voor de goede afloop.

“Als je er niet dagelijks mee bezig bent, bestaat de wet uit ingewikkelde materie die bovendien constant verandert. Wie een advocaat zoekt, moet daarom kunnen rekenen op de best mogelijke ondersteuning.”

Advocatenkantoor Oss

In uw thuissituatie of onderneming kan zich op elk moment een juridisch probleem aandienen. TEN advocaten staat dan voor u klaar en behandelt uw zaak op een prettige manier, hoe hoog de strijd soms ook op kan lopen. In Oss beschikt TEN advocaten over een team advocaten en mediators die allemaal hun eigen specialismes beheersen. Bij ons krijgt u de advocaat die bij u past en die zich hard maakt om uw zaak op de best mogelijke manier op te lossen.

Advocaten Oss

Juridische zaken moeten goed en gedegen geregeld zijn. Of het nu gaat om een arbeidscontract, omgangsregeling, incassotraject of vastgoedbesluit, u wilt niets aan het toeval overlaten. Daarom vertrouwen ondernemers en particulieren in Oss op juridische hulp van TEN Advocatenkantoor Oss. We zijn breed gespecialiseerd in bijvoorbeeld ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht, erfrecht en familierecht. Ook voor letselschade, mediation of incasso kunt u bij TEN Advocaten terecht. Neem contact met ons op.

Advocaat zoeken

U bent op zoek naar een top advocaat of jurist in Oss? Kijk dan vooral naar wát u zoekt in een advocaat. Ten eerste is het belangrijk dat uw raadsman (of vrouw) thuis is in het juiste rechtsgebied. Daarnaast vinden we bij TEN de samenwerking erg belangrijk. Natuurlijk gaan we voor het beste resultaat, maar niet ten koste van alles. We geloven in een persoonlijke manier van zaken doen. Want de wet is al formeel genoeg. Wat er ook speelt aan de keuken- of vergadertafel, samen komen we tot een oplossing.