Advocatenkantoor Waalwijk

ADVOCATENKANTOOR

Waalwijk

Als u juridische zaken goed geregeld wilt hebben, laat u liever niets aan het toeval over. Daarom wilt u natuurlijk bijgestaan worden door de beste advocaten van Advocatenkantoor Waalwijk. TEN Advocaten heeft al jarenlang ervaring met bedrijven en particuliere zaken in de wijde omgeving. Het advocatenkantoor is ontstaan uit een fusie tussen Van Ewijk Advocaten Mediators en LMR Advocaten. Ons team staat voor u klaar met actuele juridische kennis en veel slagvaardigheid. Vanuit vestigingen in Den Bosch, Waalwijk en Oss staan we u bij op allerlei rechtsgebieden. Wat er ook speelt in uw bedrijf of privéleven, TEN gaat altijd voor de goede afloop.

Waalwijk
Taxandriaweg 8c
5141 PA Waalwijk

Advocatenkantoor Waalwijk

De wet kent vele rechtsgebieden en zodoende zijn er ook veel verschillende advocaten. Het is nogal een verschil of u hulp zoekt bij een ondernemersvraagstuk of vastgoedzaak of iemand nodig heeft die een scheiding of erfenis tot een goed einde kan brengen. TEN advocaten beschikt in Waalwijk en omgeving over een groot team advocaten en mediators, allemaal met eigen specialismes. Bij ons krijgt u de advocaat die bij u past en die zich hard maakt om uw zaak op de best mogelijke manier op te lossen.

Advocaten Waalwijk

Als het gaat om de wet zijn de belangen groot. Dat geldt voor bedrijven net zo zeer als voor particulieren. Juridische zaken geeft u daarom niet zomaar uit handen. Dan wilt kunnen vertrouwen op een partij die al jaren zaken doet in Waalwijk en omgeving. De advocaten van TEN zijn thuis in verschillende zakelijke en particuliere rechtsgebieden zoals ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht, erfrecht en familierecht. Ook voor letselschade, mediation of incasso kunt u bij TEN Advocaten terecht.

Advocaat zoeken

Zoeken naar een advocaat of juridisch adviseur in Waalwijk kan best ingewikkeld zijn. Het aanbod is groot. Maar wat is nou de perfecte advocaat voor u? Bij TEN Advocaten combineren we sterke inhoudelijke specialismes met een persoonlijke klik. Onze advocaten zijn zeer goed thuis in hun vakgebied en doen graag op een persoonlijke manier zaken. De wet is al formeel genoeg. Laten we op een prettige manier samenwerken om tot het beste resultaat te komen. Niet voor niets werken we met veel van onze klanten al jarenlang samen. TEN Advocatenkantoor Waalwijk, voor de goede zaak. Ervaar het zelf, neem contact met ons op.