Advocatenkantoor ‘s-Hertogenbosch

Advocatenkantoor ‘s-Hertogenbosch

ADVOCATENKANTOOR

‘s-Hertogenbosch

Wetten en regels kunnen knap ingewikkeld zijn. Bovendien veranderen ze constant. Advocatenkantoor ‘s-Hertogenbosch staat u bij. Als u juridische zaken goed geregeld wilt hebben of tegen een conflict aanloopt, wilt u er niet alleen voor staan. Dan kunt u rekenen op TEN Advocaten. Ons kantoor is ontstaan uit een fusie tussen Van Ewijk Advocaten Mediators en LMR Advocaten. Vanuit vestigingen in ‘s-Hertogenbosch, Waalwijk en Oss staan onze specialisten bedrijven en particulieren bij in dagelijkse onderwerpen maar ook in zeer complexe zaken. Wat er ook speelt, TEN gaat voor u door het vuur om een goede afloop te verzekeren.

‘s-Hertogenbosch
Zuiderparkweg 280
5216 HE ‘s-Hertogenbosch

Advocatenkantoor Den Bosch

Advocaten zijn er in allerlei soorten en specialismes. Het is nogal een verschil of u arbeidscontracten of vastgoedzaken wilt laten regelen of bijvoorbeeld hulp zoekt bij een scheiding of faillissement. TEN advocaten beschikt over een breed team van specialisten dat goed thuis is in de regio Den Bosch en ver daarbuiten. Samen met u werken we toe naar een goede afloop. 

Advocaten ‘s-Hertogenbosch

Ondernemers en particulieren in Den Bosch vertrouwen al jaren op de advocaten en mediators van TEN (voorheen Van Ewijk Advocaten Mediators en LMR Advocaten). Om u zo goed mogelijk te helpen, heeft ons kantoor specialisten in huis op het gebied van onder andere ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht, erfrecht en familierecht. Ook voor letselschade, mediation of incasso kunt u bij TEN Advocaten terecht.

Advocaat zoeken

Een willekeurige advocaat is zo gevonden. Er zijn er immers genoeg. Maar heeft u dan ook een advocaat die bij u past? Natuurlijk staat bij TEN Advocaten de goede afloop op de eerste plaats. Maar niet ten koste van alles. We geloven namelijk ook in een prettige en menselijke manier van samenwerken. Want als alle feiten op tafel komen, wilt u toch werken met iemand waar u zowel inhoudelijk als persoonlijk op kunt rekenen? Neem contact op met TEN Advocaten, Advocatenkantoor Den Bosch.