Letselschade verdieping

Rechtsgebied

Letsel­schade

De letselschade advocaten van TEN

Heeft u enorm veel last van lichamelijk of psychisch ongemak als gevolg van een verkeersongeluk, een bedrijfsongeval een medische misser of een ander ongeluk?? Waarschijnlijk heeft u dan erg veel vragen. U wilt herstellen van het letsel, maar ook uw schade vergoed krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de ziekenhuisrekening, uw eigen risico, rekeningen van de fysiotherapeut, maar ook schade aan uw auto, fiets of kleding. Een letselschade advocaat van TEN staat u juist in deze moeilijke periode bij om samen uw leven weer op de rit te krijgen. Onze letselschade experts beantwoorden uw vragen en begeleiden u en nemen u het schaderegelingstraject uit handen.

Letselschade
Wie is er aansprakelijk en hoe zit het met een schadevergoeding?

Na het ongeval onderzoeken wij wie aansprakelijk is voor uw schade. Zodra dit bekend is, stelt een letselschade advocaat van TEN deze partij aansprakelijk. Vervolgens zal uw schade volledig in beeld worden gebracht en worden verhaald op de tegenpartij.

Een schadevergoeding kan u helpen om met de gevolgen (verder) te kunnen leven. En als u bijvoorbeeld (tijdelijk) niet meer in staat bent om te werken of het huishouden te doen, bekijken onze letselschade experts met u de (financiële) oplossingen. Loopt u studievertraging op door het ongeval? Ook dan komen onze specialisten met een oplossing die recht doet aan uw situatie. In alle gevallen staat uw herstel voorop.

Smartengeld

In sommige gevallen heeft u ook recht op vergoeding van uw leed dan wel de pijn die u heeft geleden dit noemen we ook wel immateriële schade, smartengeld. De hoogte van het smartengeld varieert in Nederland veelal en is afhankelijk van erg veel factoren. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste rechterlijke uitspraken en volgen de nieuwe ontwikkelingen op de voet. U stelt ons op de hoogte van uw situatie en wij doen de rest. Wij berekenen uw smartengeld in het licht van de meest recente ontwikkelingen en zorgen tevens voor de claim hiervan.

WAT IS AFFECTIESCHADE?

Wanneer uw partner of kind betrokken is bij een ernstig ongeval en daardoor ernstig of blijvend letsel heeft, verandert ook uw leven drastisch. Dit noemen we ook wel affectieschade.
Affectieschade bestaat uit het verdriet en de pijn die u ervaart doordat uw naaste ernstig gewond is geraakt of is overleden door het toedoen van een ander. Ook bij affectieschade is het van belang dat u de juiste informatie en begeleiding krijgt.

“De letselschade specialisten van TEN staan voor u klaar om u door een moeilijke periode heen te helpen zodat u kunt focussen op herstel.”
Wat zijn de kosten voor rechtsbijstand?

Als de veroorzaker van uw schade de aansprakelijkheid erkent, draait deze partij ook op voor de kosten van uw rechtsbijstand. Met andere woorden: de kosten die onze letselschade advocaat maakt worden in rekening gebracht bij de partij die aansprakelijk is voor uw schade. Onze letselschade specialisten staan klaar om u door een moeilijke periode heen te helpen zodat u kunt focussen op herstel.

Meer weten? Neem contact op met één van onze letselschade advocaten.

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.