Arbeidsrecht beloning & vergoedingen

ARBEIDS- & AMBTENARENRECHT

Beloning & vergoedingen

De arbeidsovereenkomst is de overeenkomst waarbij de werknemer zich ten opzichte van de werkgever verbindt om in dienst van die werkgever tegen loon werk te verrichten.

arbeidsrecht

Loon is de tegenprestatie voor het werk dat de werknemer uitvoert. Naast dit loon heeft u als werknemer op grond van de wet recht op vakantiegeld en -dagen. Veel mensen hebben echter geen compleet overzicht van hun rechten op allerlei overige vergoedingen. Deze rechten komen voort uit de arbeidsovereenkomst of uit de CAO. Dit kunnen zowel beloningen of vergoedingen betreffen tijdens het dienstverband als na afloop van het dienstverband. Zo kunnen onder meer ziekte, verlof, ontslag en demotie van invloed zijn op het recht op loon en de hoogte daarvan.

TEN Advocaten weten exact welke rechten en plichten er gelden en kunnen u helpen bij het bepalen van uw rechtspositie. Wilt u weten op welke beloningen of vergoedingen u naast uw loon recht heeft of heeft u een conflict over een van uw rechten, neem dan gerust contact op met een van onze arbeidsrechtspecialisten. Wij adviseren u graag!

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.