webinar actualiteiten arbeidsrecht

Webinar actualiteiTEN arbeidsrecht

Arbeids- en ambtenarenrecht

Webinar actualiteiTEN arbeidsrecht

Op dinsdag 26 maart en donderdag 28 maart 2024 hebben wij een bijeenkomst een Broodje Arbeidsrecht georganiseerd waarbij onze arbeidsrechtspecialisten de deelnemers – kort, bondig en praktijkgericht – hebben bijgepraat over actualiteiTEN in het arbeidsrecht.

Tijdens deze bijeenkomst is onder andere aandacht besteed aan onderwerpen zoals Flexibele arbeid waaronder oproep en zzp, wetgeving rondom de gelijke beloning voor mannen en vrouwen en de toekomst van het concurrentiebeding. Natuurlijk zijn aan de hand van de mooiste rechterlijke uitspraken ook de meest actuele tips gedeeld.

De bijeenkomst is nu beschikbaar als webinar on demand. Deze optie is perfect voor de deelnemers die de presentatie nogmaals willen bekijken, en ook voor degenen die er niet bij konden zijn maar toch geïnteresseerd zijn. Mis deze kans niet om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het arbeidsrecht!

Het webinar actualiteiten in het arbeidsrecht 2024 terugkijken

Om toegang te krijgen tot het on demand webinar, vragen wij u vriendelijk om eerst een kort formulier in te vullen. Het formulier is snel en eenvoudig in te vullen en vraagt alleen de meest essentiële informatie. Zodra u het formulier heeft ingevuld, ontvangt u direct toegang tot het webinar.

Naam

De arbeidsrecht advocaten van TEN

Bij TEN Advocaten staat een team van ervaren arbeidsrecht advocaten klaar om u te ondersteunen in diverse arbeidsrechtelijke vraagstukken. Of het nu gaat om contractuele afspraken, arbeidsvoorwaarden, of complexere zaken zoals CAO-kwesties en sociaal zekerheidsrecht, zij bieden deskundige begeleiding en juridisch advies. Met een focus op samenwerking en strategische oplossingen, werken zij nauw samen met diverse professionals om u een compleet dienstenpakket aan te bieden. Heeft u vragen of behoefte aan juridisch advies? Neem gerust contact op met ons team voor een vrijblijvend gesprek.

Door

Mandy de Koning

advocaat
arbeidsrecht, ambtenarenrecht, pensioenrecht

mandy de koning
Door

Emmie van de Venn-Koppens

advocaat
arbeidsrecht, privacyrecht

Emmie-van-de-Venn-Koppens