TEN pakket incasso

Wanneer u kunt fluiten naar openstaande facturen

Veel debiteuren betalen tegenwoordig óf te laat, óf helemaal niet. Als ze al betalen blijft betaling van de incassokosten en rente vaak achterwege. De schade binnen het bedrijfsleven is groot en leidt soms zelfs tot faillissementen. Heeft u vaak te maken met niet-betalende klanten? Dan is het TEN incasso pakket iets voor u. Hier vallen de volgende incassodiensten onder:

  • Een jaarlijks adviesgesprek met betrekking tot uw betalingsvoorwaarden en uw debiteurenbeheer;
  • Advies over de juridische haalbaarheid van uw zaak;
  • Hand-out eerste hulp bij incasso;
  • Het voeren van een buitengerechtelijke én gerechtelijke incassoprocedure zonder tegenspraak voor een onbepaald aantal debiteuren per jaar;
  • 10% korting* op ons uurtarief bij een incassoprocedure op tegenspraak (bij afname van het TEN pakket compleet, is dit 15% korting).

Bekijk het VLOG van Anouk Kolk over Incasso:

€ 999 exclusief btw per jaar. Het pakket wordt voor één jaar afgesloten. Afhankelijk van de omvang van uw onderneming behouden wij ons het recht voor de prijs in overleg aan te passen. Na afloop van dit jaar kan dit pakket worden omgezet in een op maat gemaakt TEN onderhoudspakket.

Sluit het TEN Incasso pakket niet goed aan bij uw wensen? Of wordt u incidenteel geconfronteerd met niet-betalende klanten, dan is de TEN Incasso service meer geschikt voor u. Meer informatie over onze TEN Incasso service leest u hier. Afspraken op maat zijn ook altijd mogelijk.

* Korting op het uurtarief in geval van situaties die niet onder het bereik van dit pakket vallen, waaronder procedures.

> Klik voor meer informatie over incasso hier.

Direct aanvragen?