Fusie-en-overname-2_website-people

TEN begeleidt The People Group bij verkoop aandelen aan Antea

Fusies en overnames / Gesloten deals

TEN begeleidt The People Group bij verkoop aandelen aan Antea

Ward Welage en Anouk Kolk hebben The People Group bijgestaan bij de verkoop van een deel van de aandelen aan Investeringsmaatschappij Antea. Deze verkoop is een belangrijke stap in de groeistrategie van The People Group.

The People Group houdt zich nationaal en internationaal bezig met ontwikkeling van software op het gebied van infrastructuur, in-house engineering en het inzetten van specialistische kennis en ondersteunt daarmee de aanleg, bouw en beheer van projecten in de boven- en ondergrondse infra, energie(transitie) en telecom. Dit is de grootste investering in de 30-jarige historie van Antea.

TEN Advocaten feliciteert Bas van Laar met de verkoop en wenst hem veel succes met de verdere ontwikkeling van de The People Group. Wij danken Bas, AenF Partners, Maurice Emmen, Lexence en Antea voor de fijne samenwerking.

Voor meer informatie over deze verkoop verwijzen wij u naar de website van Antea.

Fusies & Overnames

Denkt u erover om uw bedrijf, of een deel daarvan, te verkopen of misschien zit u aan de andere kant van de tafel en overweegt u een bedrijf, of deel daarvan, te kopen? Omdat bij fusies & overnames de financiële belangen vaak groot zijn en de afspraken tussen partijen duidelijk dienen te worden vastgelegd zodat daarmee later de kans op discussie tussen partijen zo klein mogelijk is, is het van belang dat u zich goed laat adviseren. Onze advocaten hebben uitgebreide kennis en ervaring om u goed te adviseren en te begeleiden bij fusies & overnames. TEN staat u bij in alle fases van het overnameproces, van de onderhandelingsfase tot de vraagstukken die na een closing relevant zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u naar Fusies & Overnames.

Geschreven door

Ward Welage

advocaat & curator
ondernemingsrecht, fusies & overnames, insolventierecht

ward welage
Geschreven door

Anouk Kolk

advocaat 
privacyrecht
ondernemingsrecht
fusies & overnames
vastgoedrecht
incasso

anouk kolk