Anouk Kolk

“Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je werkelijk overal.”

Anouk is initiatiefneemster van het Kenniscafé MKB. Het kenniscafé MKB bundelt kennis en expertise onder verschillende dienstverleners die werkzaam zijn voor de Osse ondernemer. Ieder kwartaal komt een selecte groep uit verschillende branches in een besloten setting bijeen, waarin we kennis met elkaar delen en samen streven naar een hoger niveau van dienstverlening. Strategische vragen waar je je als dienstverlener mee bezighoudt, maar ook vragen waar jouw klanten zich mee bezig houden. Tijdens het kenniscafé sparren beroepsgenoten vertrouwelijk over al deze onderwerpen. Dit zorgt voor nieuwe, andere innovatieve ideeën en concepten, voor alle deelnemers.
Ben jij of ken jij een dienstverlener die zou willen deelnemen aan het kenniscafé? Neem dan contact met mij op. Wellicht krijg jij ook een golden ticket. Goed om te weten: alles wat we bespreken is vertrouwelijk en deelname is branche-exclusief.

Door mijn ervaring als bedrijfsjurist bij een bouw- en ontwikkelingsbedrijf ben ik in staat om verbinding te maken tussen theorie en praktijk en verlies ik commerciële belangen niet uit het oog.
Betrokken, gedreven en spontaan is hoe men mij beschrijft. Een pragmatische aanpak en werken vanuit je kracht, dat is waar ik voor sta.
Ik spreek heldere taal die recht doet aan uw branche, waardoor ik ondernemers in staat kan stellen waar ze goed in zijn: ondernemen.

Naast hard werken houd ik van muziek, reizen en sporten.