Fusie-en-overname-website

TEN begeleidt overname kunststof spuitgieter

Fusies en overnames / Gesloten deals

TEN begeleidt overname kunststof spuitgieter

Begin oktober 2022 hebben Ward Welage en Anouk Kolk de overname van een kunststof spuitgieter mogen begeleiden.

De aankoop van deze onderneming heeft een nieuwe groeifase mogelijk gemaakt. Na de overname zal de voormalig DGA nog aanblijven als manager om zo mede deze groeifase te realiseren. In een dergelijk traject is het dus extra belangrijk om de wensen van koper en verkoper bij elkaar te brengen.

Naast de rol als juridisch adviseur van dit traject heeft Inter Actus o.a. het due diligence onderzoek uitgevoerd voor de kopende partij. Dit is een erg belangrijk aspect in het overnametraject voor het vaststellen van de door verkoper gedeelde informatie en het in beeld brengen van risico’s van de over te nemen onderneming. Wij willen Inter Actus bedanken voor de fijne samenwerking.

Fusies & Overnames

Denkt u erover om uw bedrijf, of een deel daarvan, te verkopen of misschien zit u aan de andere kant van de tafel en overweegt u een bedrijf, of deel daarvan, te kopen? Omdat bij fusies & overnames de financiële belangen vaak groot zijn en de afspraken tussen partijen duidelijk dienen te worden vastgelegd zodat daarmee later de kans op discussie tussen partijen zo klein mogelijk is, is het van belang dat u zich goed laat adviseren. Onze advocaten hebben uitgebreide kennis en ervaring om u goed te adviseren en te begeleiden bij fusies & overnames. TEN staat u bij in alle fases van het overnameproces, van de onderhandelingsfase tot de vraagstukken die na een closing relevant zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u naar Fusies & Overnames.

Geschreven door

Ward Welage

advocaat & curator
ondernemingsrecht, fusies & overnames, insolventierecht

ward welage
Geschreven door

Anouk Kolk

advocaat 
privacyrecht
ondernemingsrecht
fusies & overnames
vastgoedrecht
incasso

anouk kolk