TEN beeld Aandeelhouders website 02

Toetreding aandeelhouders

TEN Advocaten

Toetreding aandeelhouders

Met trots kondigen wij aan dat Floor Wertenbroek en Matthijs Gorgels per 1 juli 2022 zijn toegetreden als aandeelhouders van TEN Advocaten. Dit is een belangrijke en mooie volgende stap voor ons kantoor. Met Floor en Matthijs wordt ons kantoor verder verstevigd en zijn wij klaar voor de volgende stap.

Floor is sinds 1999 ondernemingsrechtadvocaat en curator. Met haar kennis, ervaring en persoonlijkheid, zal zij een belangrijke rol gaan vervullen bij de verdere groei en ontwikkeling van ons kantoor.

Floor is een echte sparringpartner voor alle juridische aspecten die spelen in een bedrijf. Ze bemiddelt graag bij geschillen tussen aandeelhouders, leveranciers en afnemers, maar haar passie ligt in het herstructureren van bedrijven. Daarom wordt ze door de rechtbank met regelmaat aangesteld als curator.

Floor is een toegankelijk en praktisch persoon. Zij denkt graag out of the box. Soms moet de letter van de wet gevolgd worden, soms vergt een uitkomst een creatieve oplossing en is een staaltje omdenken noodzakelijk om het beste resultaat te bereiken.

Matthijs is sinds 24 augustus 2001 advocaat in het ondernemings- en vastgoedrecht. Matthijs assisteert graag bij het aangaan van contracten, bij samenwerkingen of bedrijfsovernames. Bovendien is Matthijs een echte vastgoedspecialist en richt hij zich met name op verhuur of verkoop van vastgoed.

Naast hard werken houdt Matthijs van sporten. Op het water en op het hockeyveld is de overwinning het enige dat telt. Matthijs daagt zichzelf graag uit bij het lopen van marathons. Deze ambities kenmerken Matthijs in het werk voor zijn klanten.

Geschreven door

Floor Wertenbroek

advocaat 
ondernemingsrecht, insolventierecht

Floor Wertenbroek
Geschreven door

Matthijs Gorgels

advocaat
vastgoedrecht, ondernemingsrecht

matthijs gorgels