avg

Is uw bedrijf AVG-proof?

Privacyrecht

Is uw bedrijf AVG-proof?

Dankzij de AVG worden de privacyrechten van bijvoorbeeld klanten en werknemers uitgebreid en versterkt. Bedrijven en organisaties krijgen juist meer plichten als het gaat om het beschermen van persoonsgegevens.
De Autoriteit Persoonsgegevens ziet toe op de naleving van de regels en kan aanzienlijke boetes opleggen. De AVG heeft dus grote gevolgen voor uw bedrijfsvoering. TEN kan helpen om uw bedrijf AVG-proof te maken.

Maak uw bedrijf AVG-proof voor € 999*

Eén van onze privacyspecialisten stelt aan de hand van een screening documenten op die specifiek zijn afgestemd op uw bedrijfsvoering.

• privacyverklaring
• register van verwerkingsactiviteiten
• basis verwerkersovereenkomst
• protocol datalekken
Een AVG-specialist komt één dag(deel) bij u langs. Op die dag heeft u ongeveer twee uur iemand beschikbaar om vragen over interne processen en privacy te beantwoorden. Of we sturen vooraf een vragenlijst. Aan de hand van uw antwoorden maakt TEN de documenten voor uw bedrijf op maat. Zo nodig nemen we tussentijds nog contact met u op voor extra informatie.

Meer informatie of een afspraak?

> Contact

* ex btw, voorwaarden zijn van toepassing: indien er meer-werkzaamheden moeten worden verricht (bijvoorbeeld omdat er meerdere of verschillende soorten verwerkersovereenkomsten worden opgesteld), brengen we in overleg een meerprijs in rekening.

TEN PAKKET AVG

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) ziet toe op de naleving van de privacyregels en kan aanzienlijke boetes opleggen. De AVG heeft grote impact op uw bedrijfsvoering. TEN helpt uw onderneming AVG-proof te maken.

> Klik voor meer informatie over het TEN pakket AVG hier.