Floor Wertenbroek

“Ik denk graag out of the box.” – Floor Wertenbroek

Als ondernemingsrecht- en insolventierechtadvocaat adviseer en procedeer ik over onder andere overeenkomsten, geschillen, aansprakelijkheden en incasso’s. Ook bemiddel ik bij aandeelhoudersgeschillen en geschillen tussen leveranciers en afnemers. Bij samenwerkingen, bedrijfsopvolging of bedrijfsovernames ben ik een echte sparringpartner. Maar mijn passie is het herstructureren van bedrijven, vooral die zich in financiële moeilijkheden bevinden. Bijvoorbeeld door een onderhands schuldeisersakkoord of een WHOA-traject.

Samen met mijn cliënten probeer ik tot een oplossing te komen door het in kaart brengen van de conflicten en (financiële) problemen. Daarbij mag er gerust out of the box gedacht en gehandeld worden. Soms moet de letter van de wet gevolgd worden, soms vergt een uitkomst een creatieve oplossing en is een staaltje omdenken noodzakelijk om het beste resultaat te bereiken.

Om het begrip samenwerken ook over de grenzen handen en voeten te geven, heb ik het internationaal advocaten netwerk JustOne opgericht. Korte internationale lijntjes komen heel goed van pas bij nieuwe samenwerkingen en/of geschillen over de grens.

Lid van Insolad – Vereniging voor Insolventierecht Advocaten.

Floor Wertenbroek heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Ondernemingsrecht
– Insolventierecht
Deze registratie verplicht Floor elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.