Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Speciaal voor SSNB: Webinar goed bestuur anno 2023 en de Wet bestuur en toezicht rechtspersonen (WBTR)

31 januari 2024 om 19:00 - 20:00

Als bestuurder van een sportvereniging of stichting in de sport komt er veel op je af. Administratie, huisvesting, overeenkomsten, verduurzaming, inflatie, toekomstbestendigheid bij ledenterugloop, veiligheid en grensoverschrijdend gedrag, nieuwe wetgeving, noem het maar op. Als bestuurder wilt u overal op voorbereid zijn en goed geïnformeerd voor de dag komen.

SSNB ondersteunt sportverenigingen in Noord-Brabant op belangrijke vlakken. Ter ere van het tweeënhalf jarig bestaan van de Wet bestuur en toezicht rechtspersonen (WBTR), organiseert SSNB in samenwerking met TEN Advocaten een webinar over besturen anno 2024. We gaan specifiek in op de nieuwe regels van de WBTR, de actuele discussies over sociale veiligheid en grensoverschrijdend gedrag en het voorkomen van aansprakelijkheidsrisico’s voor bestuurders van sportverenigingen.

TEN Advocaten is specialist in het vennootschapsrecht én heeft kennis en ervaring in de sportbranche. Onze advocaat Corné van de Wiel adviseert sportverenigingen bij lastige vragen en biedt in dit webinar handige tips & tricks die u direct kunt toepassen. Heeft u een concrete vraag die u graag beantwoord wilt hebben, laat het ons dan vooraf weten. Wij geven graag antwoord.

Voor wie: leden van SSNB, specifiek: bestuurders (en toezichthouders) van sportverenigingen en stichtingen in de sportwereld
Kosten: gratis!
Wanneer: woensdag 31 januari 2024 van 19:00 uur tot 20:00 uur.

Aanmelden:

Gegevens

Datum:
31 januari 2024
Tijd:
19:00 - 20:00
Evenement Categorie: