Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HR Café in Brabant

4 juni 2019 om 17:00 - 19:00

Elke 1e dinsdag in de maand organiseren wij een HR Café voor NVP-ers EN niet NVP-ers. Eigenlijk voor iedereen die is geïnteresseerd in het HRM-vak. We koppelen aan elke bijeenkomst een thema en daar een leuke en interessante invulling aan. Door bijvoorbeeld een spreker uit te nodigen voor een korte inleiding en daarna gezamenlijke bespreking Of door prikkelende stellingen te bedenken en die gezamenlijk te bespreken. Of door een NVP-er te vragen om aan die bijeenkomst een leuke invulling te geven. Een boekbespreking of een filmpje of een white-paper of een HR-scan. Maakt niet uit. Door de NVP en met de NVP is het uitgangspunt. Maar ook HRM-ers die (nog) geen lid zijn van de NVP zijn welkom. Bevlogenheid voor het HRM-vak staat immers centraal. En natuurlijk ook gewoon gezellig samenzijn en ervaringen uitwisselen.

Disfunctioneren en dossieropbouw

Voor 2019 zullen we samen met de deelnemers een leuk programma bedenken. In mei 2019 hebben we besproken welke eisen de Kantonrechter aan een disfunctioneringsdossier stelt. Tijdens de eerstvolgende bijeenkomst op dinsdag 4 juni 2019 wordt het vervolg van dit onderwerp Disfunctioneren en dossieropbouw besproken. We zullen met elkaar voorbeelden uit de praktijk bespreken. 

Programma
17.00 uur: ontvangst met koffie/thee met een broodje
17.15  uur: start programma
18.30 uur: einde programma en netwerken
19.00 uur: einde

Kosten
Deelname aan deze bijeenkomst is voor leden van de NVP gratis. Voor hen die geen lid van de NVP zijn, is de entree € 10,–. Leden mogen gratis één introducé meenemen.

PE punten
Voor deelname aan deze bijeenkomst ontvang je 2 PE punten.

Wijze van aanmelding
Voor leden en niet leden via www.nvp-plaza.nl kies ‘verder’ en vervolgens ‘agenda’, ‘overzicht’ en onderaan de uitnodiging staat een link om je aan te melden.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging en een routebeschrijving. Bij bevestiging van deelname wordt door het secretariaat van de NVP een routebeschrijving meegezonden.

Nadere informatie is te krijgen bij de programmacoördinator van de bijeenkomst.

Aanmelden kan hier

Wie interesse heeft om een bijeenkomst mede te organiseren of te begeleiden, of heb je een specifieke deskundigheid of ervaring om met de groep te delen, of heb je ideeën voor deze formule, verzoeken wij om met ondergetekenden contact op te nemen. We zoeken ook gespreksleiders: de gespreksleider hoeft niet altijd ook de deskundige te zijn! De gespreksleider zorgt ervoor dat agenda/tijd wordt bewaakt en dat alle deelnemers een inbreng kunnen hebben.

Annuleringsregeling
Indien je je hebt opgegeven en onverhoopt verhinderd bent, kun je je tot 48 uur voor de bijeenkomst kosteloos afmelden via een e-mail aan: [email protected] of aan [email protected].

Voor 2019 bedenken we met de deelnemers steeds een leuk programma voor de daaropvolgende bijeenkomst(en).

Indien je niet komt en je je niet tijdig hebt afgemeld, wordt € 10,– in rekening gebracht. Wel kun je je door een ander laten vervangen. Dit kan alleen indien je in jouw afmeldingsmail de naam van jouw vervanger vermeldt en deze vervanger zich uiterlijk 24 uur voor de bijeenkomst via de website van de NVP aanmeldt.

Gegevens

Datum:
4 juni 2019
Tijd:
17:00 - 19:00

Locatie