Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HR-Café

29 september 2022 om 14:30 - 18:00

HR-Café

De toekomst van werk /Behoud van talent in Noordoost Brabant

Het Koning Willem 1 College heeft Kring NVP Noord Brabant en alle HR Professionals uitgenodigd om het HR Café te combineren met een thema bijeenkomst. Uiteraard inclusief alle ingrediënten van het gebruikelijke HR café.

Programma

14.30 uur: ontvangst in workplaza
15.00 uur: Het nieuwe Koning Willem 1 College, door Jos van Kessel
15.15 uur: Toekomst van werk door Bart Götte
16.15 uur: Samen met studenten en Bart in gesprek over de toekomst
16.45 uur: Afsluiting
17.15 uur: Netwerkborrel in Workplaza

Locatie

Koning Willem 1 College, Vlijmenseweg 2, ‘s-Hertogenbosch

Thema

De toekomst van werk en Talent ontwikkelen en behouden in de regio Noordoost Brabant

Praat mee over de toekomst van werk en onderwijs in de regio. Hoe zorgen samen dat vraag en aanbod in de arbeidsmarkt op elkaar aansluiten? Wat is de waarde van diploma’s? Een 60-urige werkweek? Geen pensioen meer? Wat is Gig-work? De impact van mantelzorg op werk en de maatschappij? Leegloop in de zorg? Diverse onderwerpen passeren de revue.

De sprekers

Keynote spreker is Bart Götte. Bart Götte is business futurist bij FutureFlock en programmamanager en hoofddocent van de masterclass The Future of Work aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Deze masterclass wordt twee keer per jaar gehouden en is binnen no time vol. En daar is een goede reden voor; veel organisaties worstelen met de impact die de snel veranderende wereld heeft op werk en werkenden.

Jos van Kessel is Chairman of the Board van het Koning Willem I College wat onlangs is gefuseerd met ROC de Leijgraaf en is nu het grootste ROC in de regio Noordoost Brabant.

Doe mee met het HR Café

Elke 3e dinsdag in de maand organiseren wij een HR Café voor NVP-ers EN niet NVP-ers. Eigenlijk voor iedereen die is geïnteresseerd in het HRM-vak. We koppelen aan elke bijeenkomst een thema en geven daar een leuke en interessante invulling aan. Door bijvoorbeeld een spreker uit te nodigen voor een korte inleiding en daarna gezamenlijke bespreking of door prikkelende stellingen te bedenken en die gezamenlijk te bespreken. Of door een NVP-er te vragen om aan die bijeenkomst een leuke invulling te geven. Door de NVP en met de NVP is het uitgangspunt.

Maar ook HRM-ers die nog geen lid zijn van de NVP zijn welkom. Bevlogenheid voor het HRM-vak staat immers centraal. En natuurlijk ook gewoon gezellig samenzijn en ervaringen uitwisselen.

Ten overvloede: we zijn geen ‘commercieel’ platform en commerciële uitlatingen worden niet op prijs gesteld.

Kosten en aanmelden

Deelname aan deze bijeenkomst is voor HR Professionals gratis. Wel verplicht aanmelden via deze link:

https://www.kw1c.nl/aanmelden-regionale-communitydag/

Uiterste aanmelddatum is vrijdag 23 september!!!

Aanmelden voor dit evenement

Gegevens

Datum:
29 september 2022
Tijd:
14:30 - 18:00

Locatie

Koning Willem 1 College
Vlijmenseweg 2
‘s-Hertogenbosch, Netherlands