Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Broodje Arbeidsrecht

23 juni 2020 om 07:30 - 10:15

evenement Arbeidsrecht

Gezien de in acht te nemen richtlijnen voor bijeenkomsten, kunnen wij uitsluitend deelnemers toelaten die per e-mail een bevestiging van hun aanmelding voor de desbetreffende bijeenkomst hebben ontvangen.

 

Arbeidsrecht in Coronatijd

Het Coronavirus heeft de wereld inmiddels al een aantal maanden in zijn greep. De omvang en impact van deze crisis is ongekend en dat merken wij arbeidsrechtadvocaten ook. Vele werkgevers, ZZP’ers, werknemers en HR medewerkers hebben ons de afgelopen tijd weten te vinden met allerlei interessante vraagstukken over arbeidsrecht in Coronatijd. Hoe om te gaan met thuiswerken, opname van verlofdagen, een veilige werkomgeving, ziekte, loondoorbetaling, de NOW etc.? En op de achtergrond hebben we inmiddels ook al weer bijna een half jaar te maken met de WAB, die eveneens tot belangrijke rechtspraak en praktijkvoorbeelden heeft geleid.

Kortom, de hoogste tijd voor een nieuwe bijeenkomst in de vorm van ons welbekende Broodje Arbeidsrecht. Wij staan met een team van deskundigen klaar om de meest gestelde vragen én antwoorden daarop met u door te nemen.

Onze voorkeur gaat uit naar een fysieke bijeenkomst op bovengenoemde locatie waarbij we uiteraard de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen in acht zullen nemen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zal de bijeenkomst via een webinar plaatsvinden.

 

Programma:

  • 07:30 uur ontvangst met koffie/thee en een broodje
  • 08:00 uur presentatie deel I
  • 09:00 uur pauze
  • 09:15 uur presentatie deel II
  • 10:15 uur einde

Datum: 23 juni 2020
Locatie: The Duke Golf in Nistelrode 

Aanmelden voor dit evenement

Gegevens

Datum:
23 juni 2020
Tijd:
07:30 - 10:15

Locatie

The Duke
Slotenseweg 11
Nistelrode, 5388 RC
+ Google Maps
Telefoon
+31 412 611992
Bekijk de site van Locatie