corona alimentatie check

Corona Alimentatie Check

Personen- en familierecht / Uncategorized

Corona Alimentatie Check

Een ding is zeker: het leven zit vol verrassingen, dat blijkt ook de afgelopen maanden maar weer.

Nu de wereld langzaam weer in beweging komt, kan het zijn dat u achterom kijkt en ziet dat uw financiële situatie door de Coronacrisis helemaal niet is veranderd. Alhoewel wij dit iedereen gunnen, zal dit zeker niet voor iedereen het geval zijn. Misschien bent u door de Coronacrisis uw baan verloren of heeft u veel minder inkomen uit werk of onderneming dan voor de crisis? Als u daarnaast alimentatie moet betalen, staat het water u snel aan de lippen.

TEN kan u hierbij helpen.

Wij bieden voor iedereen die vragen heeft over de alimentatie, die hij/zij moet betalen, een alimentatiecheck aan. Voor een vast bedrag bekijken wij welke wijzigingen de afgelopen periode in uw situatie zijn opgetreden en zetten we alle gegevens in een alimentatieberekening, zodat duidelijk wordt of er inderdaad voldoende reden is om te komen tot wijziging van eerder vastgestelde bedragen aan alimentatie.

De Corona Alimentatie Check kost € 495,00 (inclusief kantoorkosten en btw). Daarvoor houden we een telefonisch intakegesprek, bestuderen we uw financiële gegevens, stellen we een alimentatieberekening op, die we samen bespreken, en voorzien wij u van advies over hoe verder.

Heeft u behoefte aan een Corona Alimentatie Check? Neem dan via onderstaand telefoonnummer of e-mail vooral contact met ons op! De collega’s van TEN helpen u namelijk graag verder.

TEL: +31 (0)73 760 0100

E-mail: [email protected]

Geschreven door

Anouk van Eijkeren

advocaat & mediator
familierecht, mediation

anouck

Gerelateerd

corona alimentatie check
Geen inkomen door corona, wél alimentatie?

Veel particulieren zitten in deze tijden met vragen over onder meer alimentatie en omgangsregelingen. Want minder werk betekent soms ook minder inkomen. Dat kan leiden tot moeilijkheden om alimentatie te betalen. Wat kunt u doen? Lees verder…