Fusie-en-overname-2_website-plustoys

TEN begeleidt Plustoys bij verkoop van een meerderheidsbelang

Gesloten deals

TEN begeleidt Plustoys bij verkoop van een meerderheidsbelang

Ward Welage en Anouk Kolk hebben de verkoop van een meerderheidsbelang in Plustoys juridisch begeleid. Plustoys is een internationale online speelgoedwinkel en specialist op het gebied van educatief en duurzaam speelgoed ‘dat uitdaagt, inspireert en samen brengt’. Deze verkoop zal Plustoys in staat stellen verder te groeien. Voor meer informatie verwijzen wij naar dit nieuwsbericht.

TEN Advocaten feliciteert de gebroeders Huigen met de verkoop. Bedankt voor de fijne samenwerking Joost de Wind en Jordy Wijkmans van Inter Actus.

Fusies & Overnames

Denkt u erover om uw bedrijf, of een deel daarvan, te verkopen of misschien zit u aan de andere kant van de tafel en overweegt u een bedrijf, of deel daarvan, te kopen? Omdat bij fusies & overnames de financiële belangen vaak groot zijn en de afspraken tussen partijen duidelijk dienen te worden vastgelegd zodat daarmee later de kans op discussie tussen partijen zo klein mogelijk is, is het van belang dat u zich goed laat adviseren. Onze advocaten hebben uitgebreide kennis en ervaring om u goed te adviseren en te begeleiden bij fusies & overnames. TEN staat u bij in alle fases van het overnameproces, van de onderhandelingsfase tot de vraagstukken die na een closing relevant zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u naar Fusies & Overnames.

Geschreven door

Ward Welage

advocaat & curator
ondernemingsrecht, fusies & overnames, insolventierecht

ward welage
Geschreven door

Anouk Kolk

advocaat 
ondernemingsrecht
fusies & overnames
vastgoedrecht
incasso
privacyrecht

anouk kolk