Fusie-en-overname-2_website-vinci

TEN begeleidt VerAutomation bij verkoop aandelen aan VINCI Energies

Gesloten deals

TEN begeleidt VerAutomation bij verkoop aandelen aan VINCI Energies

Ward Welage en Matthijs Gorgels hebben VerAutomation succesvol bijgestaan bij de overname aan VINCI Energies.

VerAutomation is overgenomen door VINCI Energies. Door deze acquisitie versterkt VINCI Energies haar industriële automatiseringsportfolio. VerAutomation biedt al 25 jaar met bijna 85 medewerkers diensten en oplossingen in de industriële automatisering, paneelbouw en installatietechniek. Door zich aan te sluiten bij een sterke moederorganisatie, kan het bedrijf voor klanten en medewerkers een mooie stap vooruit zetten.

TEN Advocaten feliciteert Theo Verouden en zijn team met de verkoop. Tevens dank aan Tom van Spreuwel van Wave Corporate Finance die deze deal succesvol heeft begeleid.

Fusies & Overnames

Denkt u erover om uw bedrijf, of een deel daarvan, te verkopen of misschien zit u aan de andere kant van de tafel en overweegt u een bedrijf, of deel daarvan, te kopen? Omdat bij fusies & overnames de financiële belangen vaak groot zijn en de afspraken tussen partijen duidelijk dienen te worden vastgelegd zodat daarmee later de kans op discussie tussen partijen zo klein mogelijk is, is het van belang dat u zich goed laat adviseren. Onze advocaten hebben uitgebreide kennis en ervaring om u goed te adviseren en te begeleiden bij fusies & overnames. TEN staat u bij in alle fases van het overnameproces, van de onderhandelingsfase tot de vraagstukken die na een closing relevant zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u naar Fusies & Overnames.

Geschreven door

Ward Welage

advocaat & curator
ondernemingsrecht, fusies & overnames, insolventierecht

ward welage