Fusie-en-overname-2_website-sore

Begeleiding verkoop biologisch baby merk

Gesloten deals

Begeleiding verkoop biologisch baby merk

In samenwerking met Inter Actus heeft Ward Welage de verkoop van Sore B.V. begeleid. Sore is producent van Mais Fingers, een gezond en 100% biologische tussendoortje voor kinderen, vrij van gluten, melk, lactose en zonder extra toevoegingen. Wellicht dat ouders met jonge kinderen de Baby en Junior Mais Fingers al eens zijn tegengekomen in het supermarktschap.

TEN Advocaten feliciteert Remi Hooyman met de verkoop en wenst hem veel succes met zijn vervolgstappen. Ook wensen wij Joannusmolen BV Organic Baby Food veel succes met de verdere ontwikkeling en groei van Sore. Bedankt voor een prettige samenwerking.

Fusies & Overnames

Denkt u erover om uw bedrijf, of een deel daarvan, te verkopen of misschien zit u aan de andere kant van de tafel en overweegt u een bedrijf, of deel daarvan, te kopen? Omdat bij fusies & overnames de financiële belangen vaak groot zijn en de afspraken tussen partijen duidelijk dienen te worden vastgelegd zodat daarmee later de kans op discussie tussen partijen zo klein mogelijk is, is het van belang dat u zich goed laat adviseren. Onze advocaten hebben uitgebreide kennis en ervaring om u goed te adviseren en te begeleiden bij fusies & overnames. TEN staat u bij in alle fases van het overnameproces, van de onderhandelingsfase tot de vraagstukken die na een closing relevant zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u naar Fusies & Overnames.

Geschreven door

Ward Welage

advocaat & curator
ondernemingsrecht, fusies & overnames, insolventierecht

ward welage