kalender_goedezaak

Van Ewijk en LMR samen verder als TEN Advocaten

TEN Advocaten

Van Ewijk en LMR samen verder als TEN Advocaten

TEN Advocaten: een korte en krachtige naam waar vertrouwde gezichten en jarenlange ervaring achter schuil gaan. Met kantoren in Oss, ‘s-Hertogenbosch en Waalwijk is TEN direct een belangrijke speler in de regio.

Ward Welage: “Voordat je zo’n stap zet moet je zeker weten dat je bij elkaar past. Daarbij hebben we niet alleen naar de rechtsgebieden en onze klanten gekeken, maar vooral ook naar de bedrijfscultuur. De omgang met klanten en de wijze waarop we zaken oplossen is leidend in wat we doen. Door de krachten te bundelen zetten we een sterk advocatenkantoor neer in de regio waar we zeer betrokken bij zijn. TEN maakt ons groter en flexibeler. Dat is wat telt in deze tijd.”

Advocaten voor de goede zaak

We hebben bewust gekozen voor een onderscheidende uitstraling en een eenvoudige naam. “In plaats van een rij achternamen op de gevel houden wij de zaken liever toegankelijk.” Dat is ook hoe we werken. TEN gelooft niet in juridische rookgordijnen of procederen om het procederen. Liever werken we prettig samen aan de oplossing die het beste werkt voor de klant. Strijden voor een goed resultaat, in welke situatie dan ook. Vandaar onze slogan ‘Advocaten voor de goede zaak’.

Zakelijk en particulier

Met een team van advocaten, mediators en curatoren bedienen we een brede groep klanten. Van bemiddeling bij een echtscheiding of arbeidsconflict tot het begeleiden van een fusie, incasso of het opstellen van waterdichte contracten.