Fusie-en-overname-2_website-sdl

TEN begeleidt overname van Autogroep Bos & Slegers

Fusies en overnames / Gesloten deals

TEN begeleidt overname van Autogroep Bos & Slegers

Ward Welage heeft de overname van Autogroep Bos & Slegers mogen begeleiden. De overname van Autogroep Bos & Slegers is een logische stap om de ambitieuze groeidoelstellingen te realiseren voor SDL Automotive. Na de overname zal SDL Automotive verhuizen naar de nieuwe locatie op de Steenoven 28 in Eindhoven. Voor meer informatie verwijzen wij naar dit nieuwsbericht.

TEN Advocaten feliciteert Stefan de Lang en Frank van den Nieuwenhuijzen met de overname en wenst de heren veel succes met de vervolgstappen.

Naast de rol als juridisch adviseur van dit traject heeft Inter Actus o.a. het due diligence onderzoek uitgevoerd voor de kopende partij. Dit is een erg belangrijk aspect in het overnametraject voor het vaststellen van de door verkoper gedeelde informatie en het in beeld brengen van risico’s van de over te nemen onderneming. Wij willen Inter Actus bedanken voor de fijne samenwerking.

Fusies & Overnames

Denkt u erover om uw bedrijf, of een deel daarvan, te verkopen of misschien zit u aan de andere kant van de tafel en overweegt u een bedrijf, of deel daarvan, te kopen? Omdat bij fusies & overnames de financiële belangen vaak groot zijn en de afspraken tussen partijen duidelijk dienen te worden vastgelegd zodat daarmee later de kans op discussie tussen partijen zo klein mogelijk is, is het van belang dat u zich goed laat adviseren. Onze advocaten hebben uitgebreide kennis en ervaring om u goed te adviseren en te begeleiden bij fusies & overnames. TEN staat u bij in alle fases van het overnameproces, van de onderhandelingsfase tot de vraagstukken die na een closing relevant zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u naar Fusies & Overnames.

Geschreven door

Ward Welage

advocaat & curator
ondernemingsrecht, fusies & overnames, insolventierecht

ward welage