TEN-Advocaten-sponsort-het-Digitale-Scorebord-van-MHC-Oss_Mailing

TEN Advocaten sponsort het Digitale Scorebord van MHC Oss

TEN Advocaten

TEN Advocaten sponsort het Digitale Scorebord van MHC Oss

Met trots delen wij het artikel van MHC Oss:

“Op 10 oktober jongstleden is TEN Advocaten gelanceerd als de nieuwe samenwerkingsvorm van de kantoren Van Ewijk Advocaten en LMR Advocaten. Een stevige organisatie met kantoren in Oss, Den Bosch en Waalwijk. Het is geweldig dat deze organisatie de realisatie van het nieuwe digitale scorebord bij MHC Oss mogelijk heeft gemaakt.

Het sportcomplex van onze vereniging heeft nu met alle ingrediënten de uitstraling van een professionele hockeyclub. De 5 hockeyvelden, het Skill Trainers Field, het nieuwe clubhuis, een nieuwe clubtenue en ook het nieuwe digitale scorebord. Alles bij elkaar een Look en Feel om heel trots op te kunnen zijn.

De vereniging bedankt TEN Advocaten voor het vertrouwen en de ondersteuning van hockeyend Oss en wij gaan met veel plezier gebruik maken van het nieuwe fraaie scorebord. Laten we hopen dat er heel vaak een TEN gescoord wordt voor de thuisgroepen op ons sportcomplex.

De foto is een mooie afspiegeling van MHC Oss. Veel enthousiaste leden die samen met de heren Van Ewijk, Roosendaal en Lammers het officiële moment van ingebruikname samen gevierd hebben.

Allemaal een dikke TEN en we gaan door met onze club!”