Hoger beroep beëindiging Wsnp

Schuldsanering

Hoger beroep beëindiging Wsnp

Is uw aanvraag afgewezen of heeft de rechter uw Wsnp tussentijds beëindigd, dan kunt u binnen acht dagen in hoger beroep gaan.

Schuldsanering

Jaarlijks worden er duizenden Wsnp-aanvragen gedaan. Een groot deel hiervan wordt in eerste instantie afgewezen of wordt vroegtijdig beëindigd. De rechter kan uw Wsnp-traject bijvoorbeeld tussentijds beëindigen wanneer u uw verplichtingen niet nakomt, u nieuwe schulden maakt of u uw schuldeisers anderszins benadeelt. Is uw aanvraag afgewezen of heeft de rechter uw Wsnp tussentijds beëindigd, dan kunt u binnen acht dagen in hoger beroep gaan. Dit houdt in dat u bij de rechter aangeeft dat u het niet eens bent met de beslissing en dat u vraagt om een nieuwe beoordeling. Om hoger beroep in te stellen heeft u een advocaat nodig. Tijdens dit hoger beroep beoordeelt de rechter of eerder de juiste beslissing is genomen.

De advocaten van TEN hebben ruime ervaring in de Wsnp en hoger beroepsprocedures. Wij bieden u procedurele ondersteuning en komen op voor uw belangen. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.