Persbericht – Langstraat Advocaten gaat verder als TEN Advocaten

TEN Advocaten

Persbericht – Langstraat Advocaten gaat verder als TEN Advocaten

Op 10 mei 2019 is Langstraat Advocaten samengegaan met TEN Advocaten. Door de fusie ontstaat een kantoor met 22 advocaten. Met vestigingen in Waalwijk, Oss, en ’s-Hertogenbosch is TEN een belangrijke speler in de regio.

Volgens Matthijs Gorgels en Ward Welage is de fusie goed overdacht. Wij zijn er van overtuigd dat wij als advocatenteam bij elkaar passen. Daarbij hebben we niet alleen naar de rechtsgebieden en onze cliënten gekeken, maar vooral ook naar onze stijl. De omgang met cliënten en de wijze waarop we zaken oplossen is leidend in wat we doen. Zowel op inhoud als qua karakter bleken we goed bij elkaar aan te sluiten. Wij zijn ieder voor zich specialisten op onze rechtsgebieden en voor alles oplossingsgericht. Wij proberen onze cliënten te behoeden voor lange, kostbare juridische procedures met een onzekere uitkomst. Als het echt nodig is voeren wij voor u natuurlijk een procedure bij de rechtbank, en gaan we voor het beste resultaat. Door de kennis en krachten te bundelen zetten we een sterk advocatenkantoor neer in de regio waar we zeer betrokken bij zijn. TEN maakt ons samen groter, gespecialiseerder en flexibeler.

Advocaten voor de goede zaak

TEN heeft een onderscheidende uitstraling en een eenvoudige naam. “In plaats van een rij achternamen op de gevel houden wij de zaken liever toegankelijk. Dat is ook hoe we werken. Het wetboek en de vragen waar onze cliënten mee aankloppen zijn vaak al gecompliceerd genoeg. Wij zijn er om effectief tot een oplossing te komen. Heel toepasselijk is onze nieuwe naam op de tiende dag van mei van kracht.” TEN gelooft niet in juridische rookgordijnen of procederen om het procederen. Liever werkt het kantoor prettig samen aan de oplossing die het beste werkt voor de cliënt. Strijden voor een goed resultaat, in welke situatie dan ook. TEN is een team van ‘Advocaten voor de goede zaak’ en “Thuis in de Regio”. Als onderdeel van The European Network, een internationaal netwerk van advocatenkantoren, bedient TEN haar cliënten ook over de grens.

Zakelijk en particulier

Met een sterk team van advocaten, mediators en curatoren bedient TEN een brede groep cliënten. TEN is er voor alles wat mensen zakelijk en privé tegenkomen. Van procederen of mediation bij een (echt)scheiding of arbeidsconflict tot het begeleiden van een bedrijfsovername, incasso of het opstellen van waterdichte contracten. TEN heeft specialisten in huis op het gebied van onder andere insolventierecht, ondernemingsrecht, familie- en erfrecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht, incasso en mediation.
Meer weten?