emmie-aandeelhouder

Toetreding aandeelhouder: Emmie van de Venn

TEN Advocaten

Toetreding aandeelhouder: Emmie van de Venn

Met trots kondigen wij aan dat Emmie van de Venn op 1 juli 2024 aandeelhouder van TEN Advocaten is geworden. Met Emmie aan boord versterken we ons team en leggen we een nog stevigere basis voor de toekomst. Samen bouwen we verder aan een advocatenkantoor waar kwaliteit en expertise centraal staan.

Emmie is sinds 2002 advocaat en is o.a. werkzaam geweest bij Houthoff Buruma advocaten in Den Haag en Rotterdam en Delissen Martens advocaten in Den Haag. In 2016 heeft zij haar eigen kantoor, EKlegal, opgericht in ‘s-Hertogenbosch, waar zij voornamelijk ondernemers en werkgevers in het middenbedrijf heeft bijgestaan.

Emmie is gespecialiseerd in arbeidsrecht en heeft ruime ervaring in het begeleiden van cliënten bij complexe vraagstukken, zoals trajecten met zieke werknemers, arbeidsvoorwaarden en reorganisaties. Ook adviseert en procedeert zij in individuele ontslagzaken. Zij gelooft sterk in een oplossingsgerichte aanpak, waarbij zij door haar ervaring snel kan inschatten welke richting een zaak opgaat. Op die manier kan zij bijsturen om onnodige kosten te voorkomen en de beste resultaten behalen. Deze pragmatische aanpak, het belang van heldere communicatie en transparantie in de samenwerking met cliënten, dragen bij aan de duidelijke boodschap van TEN Advocaten.

Met haar kennis, ervaring en persoonlijkheid, zal zij een belangrijke rol gaan vervullen bij de verdere groei en ontwikkeling van ons kantoor. Emmie zal samen met Mandy de Koning en Roel Lammers de arbeidsrechtpraktijk van TEN verder ontwikkelen. Wij zijn heel blij met haar toetreding als aandeelhouder.