Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar Wet bestuur en toezicht rechtspersonen (WBTR)

21 november 2023 om 19:00 - 20:00

Als bestuurder van een vereniging of stichting komt er veel op je af. Administratie, huisvesting, overeenkomsten, verduurzaming, inflatie, toekomstbestendigheid bij ledenterugloop, veiligheid en grensoverschrijdend gedrag, nieuwe wetgeving, noem het maar op. Als bestuurder wilt u overal op voorbereid zijn en goed geïnformeerd voor de dag komen. Daarom willen wij, ter ere van het tweeënhalf jarig bestaan van de Wet bestuur en toezicht rechtspersonen (WBTR), met bestuurders in gesprek gaan over wat deze wet en besturen anno 2023 nu precies met zich meebrengt. We gaan specifiek in op de nieuwe regels van de WBTR, de actuele discussies over sociale veiligheid en grensoverschrijdend gedrag en het voorkomen van aansprakelijkheidsrisico’s voor bestuurders.

TEN Advocaten heeft specialisten in de profit, non-profit en sportsector die u kunnen adviseren en begeleiden bij lastige vragen. Tijdens dit webinar geven Corné van de Wiel en Floor Wertenbroek u dan ook juridische handvatten en tips & tricks. Heeft u een concrete vraag die u graag beantwoord wilt hebben, laat het ons dan vooraf weten. Wij geven graag antwoord.

Voor wie: interessant voor bestuurders en adviseurs van verenigingen of stichtingen  en voor toezichthouders/commissarissen van verenigingen of stichtingen
Kosten: gratis!
Wanneer: dinsdag 21 november van 19:00 uur tot 20:00 uur.

Aanmelden:

Gegevens

Datum:
21 november 2023
Tijd:
19:00 - 20:00
Evenement Categorie: