Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HR-Café in Brabant door NVP: te gast bij New Heroes

5 november 2019 om 17:00 - 19:00

Wat een verademing! Door Wies van Beek

Het gaat vanzelf en meestal ben je er niet bewust mee bezig: ademen. Zo moeilijk is het niet. Toch? Maar wist je dat je ademhaling kan bijdragen aan je vitaliteit?

Wies van Beek. Vroeger werkend als sales en marketingmanager bij o.a. ELLE Wonen en LINDA, maar tegenwoordig ademcoach. Haar missie is mensen gelukkiger en vitaler te maken. Belangrijk voor individuen en bedrijven. Hoe ademhaling kan bijdragen aan gelukkigere en vitalere medewerkers, dat gaan we tijdens deze avond ontdekken.

We zullen daarna met elkaar bespreken welke maatregelen we nog meer kunnen nemen om bij te dragen aan een vitaler bedrijf en vitalere werknemers. Welke maatregelen werken wel, en welke werken niet. En willen werknemers eigenlijk wel vitaler worden. En wat als jij als werkgever dat belangrijk vindt, maar je werknemer vindt het niet nodig vitaler te worden, en hij/zij presteert tegen de norm. Kun je vitaler worden ‘afdwingen’.

We kijken met voldoening terug op het geslaagd HR Café van oktober. Namens Johan Lentjes van New Heroes heb ik in de bijlage twee documenten toegevoegd:

  • Presentatie van de avond: ‘Wie is toch die man…’
  • Uitwerkingen van de twee groepsvragen

Voor vragen hierover kun je het beste rechtstreeks bellen / mailen met Johan = +31 (0) 6 23 23 50 95 / [email protected]

Aanmelden
De bijeenkomst is gratis voor HR professionals. Als je erbij wil hoef je je alleen maar aan te melden met een e-mail dat je erbij bent, naar Mandy de Koning (NVP en TEN Advocaten), [email protected] of naar de NVP [email protected] of meld je rechtstreeks op de website aan bij de NVP. De bijeenkomst staat ook vermeld in de agenda van de NVP: https://www.nvp-hrnetwerk.nl/agenda

Als je nog leuke HR collega’s hebt die ook interesse hebben om te komen, neem hen vooral mee!

Programma
17.00 uur: ontvangst met koffie/thee met een broodje
17.15 uur: start programma
19.00 uur: einde programma

Je bent van harte welkom namens de NVP!

Hieronder een overzicht van de nog geplande bijeenkomsten:

dinsdag 3 december- HR Café in Brabant
Inspireren – netwerken – ontmoeten – intervisie

Meer informatie

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met NVP Activiteiten, tel. 033 247 3481, e-mail [email protected].

AANMELDEN voor een van de bovengenoemde bijeenkomst kan hier. U wordt dan automatisch naar de website van de NVP doorverwezen.

Organisator

NVP – Netwerk voor HR-professionals
Telefoon
033 247 3481
E-mail
activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

New Heroes
Bruistensingel 650
’s-Hertogenbosch, 5232 AJ Nederland
+ Google Maps