Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HR-Café in Brabant door NVP: te gast bij New Heroes

1 oktober 2019 om 17:00 - 19:00

Met regelmaat verzorgen wij samen met NVP bijeenkomsten voor HR-professionals.

Passie voor je vak is mooi. Maar niet genoeg. Een echte HR-professional heeft ook ambitie. De wil om de beste in je vak te zijn en te blijven. NVP helpt je daar op verschillende manieren bij. Door je te informeren, te stimuleren, uit te dagen, en ja ook door je te toetsen en te beoordelen. 

Elke 1e dinsdag in de maand organiseert NVP een HR Café voor NVP-ers én niet NVP-ers. Eigenlijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het HRM-vak. We koppelen aan elke bijeenkomst een thema en geven daar een leuke en interessante invulling aan. Door bijvoorbeeld een spreker uit te nodigen voor een korte inleiding, door prikkelende stellingen te bedenken en die gezamenlijk te bespreken, of door een NVP-er te vragen om aan die bijeenkomst een leuke invulling te geven. Een boekbespreking of een filmpje of een white-paper of een HR-scan. Het maakt niet uit. Door de NVP en met de NVP is het uitgangspunt. Maar ook HRM-ers die (nog) geen lid zijn van de NVP zijn welkom. Bevlogenheid voor het HRM-vak staat immers centraal. En natuurlijk ook gewoon gezellig samenzijn en ervaringen uitwisselen.

Thema dinsdag 1 oktober 2019 = Wie is toch die man, die elke dag naast je zit op het werk?

Jouw collega’s, het kapitaal van je organisatie. Maar hoe versterk je dat kapitaal? Daarmee gaan we aan de slag tijdens het eerstvolgende HR Café.

Tijdens de eerstvolgende bijeenkomst van dinsdag 1 oktober 2019 zijn we te gast bij New Heroes in Den Bosch. Zij nemen ons mee in de zoektocht naar onbenut potentieel binnen organisaties ofwel ‘de parels’. Zoveel aandacht gaat naar de disfunctionerende medewerkers en de high potentials, maar wat doe jij met die andere 90% van je organisatie waar mogelijk een verborgen schat ligt? Met prikkelende stellingen en opdrachten vanuit het team van New Heroes ontdekken we hoe we onze organisaties al versterken en waar we winst kunnen halen.

We bespreken weer voorbeelden uit de praktijk en kunnen leren van elkaars ervaringen. Dus vergaar die ervaringen, kom naar het HR Café en deel ze met de collega’s van het HR Café. Leuk en nuttig!

 

 

Hieronder een overzicht van de geplande bijeenkomsten:

dinsdag 1 oktober- HR Café in Brabant
Wie is toch die man, die elke dag naast je zit op het werk?

dinsdag 5 november- HR Café in Brabant
Inspireren – netwerken – ontmoeten – intervisie

dinsdag 3 december- HR Café in Brabant
Inspireren – netwerken – ontmoeten – intervisie

 

Meer informatie
Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met NVP Activiteiten, tel. 033 247 3481, e-mail [email protected].

AANMELDEN voor een van de bovengenoemde bijeenkomst kan hier. U wordt dan automatisch naar de website van de NVP doorverwezen.

Gegevens

Datum:
1 oktober 2019
Tijd:
17:00 - 19:00

Locatie