Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Generatiepact modellen en verzuimbesparing – Online HR Café

2 maart 2021 om 17:00 - 18:15

Tijdens het digitale HR Café op dinsdag 2 maart 2021 vertelt pensioen/verzuimlekkage-specialist Paul van der Heide, verbonden aan de Pensioenbalie van Hermans & Partners (https://www.henp.nl/financieel/pensioen/ en https://www.henp.nl/financieel/verzuimlekkage/) over Generatiepact modellen en verzuimbesparing. Er zijn inmiddels heel wat CAO’s die een Generatiepact kennen. Het Generatiepact zorgt er doorgaans voor dat ouderen in de branche van die CAO ook de gelegenheid krijgen om minder te werken en gezond hun pensioen te halen en tegelijkertijd dat jongeren de kans krijgen om in een vaste baan in te stromen. Mandy de Koning van arbeidsrechtspecialist bij TEN Advocaten zal de arbeidsrechtelijke aspecten belichten en de vragen van deelnemers over dit onderwerp samen met Paul beantwoorden.

Generatiepact modellen worden vaak onbenut omdat werknemers te weinig informatie ontvangen over de voordelen. Door een goede financiële planning met de werknemer te maken stijgt de deelnamegraad enorm. Naast financiële voordelen voor de werknemer, levert het gebruikmaken van generatiepact modellen ook aanzienlijke besparingen voor werkgevers op. Tijdens deze digitale bijeenkomst laten we jullie zien hoe dit eenvoudig in te zetten is.

Programma

17:00 uur Digitale inloop en opening
17:15 uur Inleiding door Paul van der Heide en Mandy de Koning
18:15 uur Einde bijeenkomst en digitaal netwerken

Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Meer informatie

Nadere informatie is te krijgen bij Mandy de Koning (06 – 27 03 52 61 of [email protected]).

Kosten

Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden, niet-leden betalen € 19,50 exclusief btw.

Annuleringsregeling

Indien je je hebt opgegeven en onverhoopt verhinderd bent, kun je je tot 48 uur voor de bijeenkomst kosteloos afmelden via een e-mail aan: [email protected] of aan [email protected].

Indien je niet komt en je je niet tijdig hebt afgemeld, wordt € 10,- exclusief btw. in rekening gebracht. Wel kun je je door een ander laten vervangen. Dit kan alleen indien je in jouw afmeldingsmail de naam van jouw vervanger vermeldt en deze vervanger zich uiterlijk 24 uur voor de bijeenkomst via de website van de NVP aanmeldt.

Wijze van aanmelding

Dit kan op deze pagina op de website van het NVP. 

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan [email protected]. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Gegevens

Datum:
2 maart 2021
Tijd:
17:00 - 18:15