Juridische kennisdeling in de auotmotivebranche

Rechtsgebied

Auto­motive

Peter deelt met regelmaat zijn expertise op diverse bijeenkomsten en evenementen, waar hij inzicht biedt in de juridische landschap van de automotive wereld.

Header-Automotive-2

Juridische kennisdeling in de auotmotivebranche

Evenementen

Hier vindt u een selectie van evenementen waar Peter zijn kennis heeft gedeeld. Deze pagina is bedoeld om u een indruk te geven van de onderwerpen die Peter behandelt en zijn aanpak in het delen van kennis.

 • Peter was te gast bij het webinar van Morgen Internet over het thema non-conformiteit in de automotivebranche. Een mooi aantal kijkers heeft deelgenomen en we mochten veel positieve reacties ontvangen.
  Datum: 19 maart 2024
  .
 • Terugblik op een geslaagde avond over non-conformiteit in de automotive sector te Heerlen. Georganiseerd door VASS Nederland en geleid door Peter Roosendaal. We waren te gast bij Lars Verstraelen van Autobedrijf Parkstad. Het was een avond vol inzichten, waarbij Peter kennis deelde over de rechten en plichten van ondernemers en klanten in geval van non-conformiteit.
  Datum: 13 maart 2024
  .
 • Is uw klant terecht bezorgd over non-conformiteit? Welke rechten en plichten hebben ondernemers en klanten? Op deze en andere vragen heeft Peter de leden van VASS Nederland geïnformeerd tijdens de bijeenkomst bij Autobedrijf John van der Rijt in Uden.
  Datum: 21 februari 2024

Bent u op zoek naar een spreker voor uw evenement over automotive juridische onderwerpen?
Peter staat open om zijn inzichten ook met uw publiek te delen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Juridische vraagstukken m.b.t. non-conformiteit in de autobranche

Peter Roosendaal, expert op het gebied van juridische vraagstukken binnen de automotive sector.

Meer weten? Neem contact op met Peter Roosendaal.

Stel uw vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.