Ward Welage

“We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt”

Ik houd mij graag bezig met overnames en sta bedrijven in moeilijkheden bij. Ook word ik door de rechtbank aangesteld als curator in faillissementen. Het is mooi om een ondernemer in de fase van koop en verkoop van een bedrijf bij te staan. Mijn ervaring als faillissementsadvocaat helpt hierbij omdat een faillissement alle juridische en financiële problemen van een bedrijf bloot legt. Hierdoor kan ik ondernemers goed bijstaand in complexe juridische of financiële processen en procedures. Mijn drijfveer is om de beste oplossing te vinden voor mijn klant. Dat kan een procedure tot de Hoge Raad zijn, maar liever zoek ik een snelle, praktische oplossing met optimaal resultaat. Daarbij komen mijn onderhandelingsvaardigheden goed van pas.

Lid van Insolad – Vereniging voor Insolventierecht Advocaten.

Ward Welage heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Ondernemingsrecht
– Insolventierecht
Deze registratie verplicht Ward elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.