Linda van Putten – van den Heuvel

ADVOCAAT & MEDIATOR

Linda van Putten – van den Heuvel

linda van putten
“Als je het wilt, dan kun je het”

Linda is initiatiefneemster van het Kenniscafé voor familiezaken. Een keer per kwartaal komen beroepsprofessionals met dezelfde familierechtelijke achtergrond samen om te praten over onderwerpen en vraagstukken uit de dagelijkse praktijk om zo samen kennis en inzichten met elkaar te delen. Ben jij ook een beroepsprofessional met familierechtelijke achtergrond werkzaam in Oss en lijkt het je interessant om mee te doen? Neem dan contact met mij op. Wellicht krijg jij ook een golden ticket. Uiteraard garanderen we branche-exclusiviteit en gaan we vertrouwelijk om met alle informatie.

Naast het juridische en procesmatige deel van mijn werk bied ik mensen echt een luisterend oor en een helpende hand tijdens een vaak moeilijke en verdrietige fase in hun leven.
Ik probeer altijd in onderling overleg tot oplossingen te komen. Maar als het moet, ga ik een procedure zeker niet uit de weg. In onze samenwerking zal ik u wijzen op alle voors en tegens van beslissingen die we samen nemen.
Ik ben spontaan, humoristisch, oprecht en betrouwbaar en heb een goed inlevingsvermogen.

Linda van Putten-van den Heuvel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Personen- en familierecht
Deze registratie verplicht Linda elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.